1
Domaći fudbal

FOTO STARSPORT:

CRVENA ZVEZDA PRIJAVILA IGRAČE ZA MOZZART BET SUPERLIGU: Evo koji fudbaleri se nisu našli na spisku!

Objavljeno: 08.07.22 u 16:33

Mozzart Bet Superliga startuje danas od 20 časova duelom između Voždovca i Novog Pazara. Pre početka ovog meča, svi superligaši morali su da sastave spisak od 27 fudbalera koji će konkurisati za mesto u timu ove sezone, a evo koji fudbaleri su precrtani od strane stručnog štaba šampiona Srbije.

Nije bilo velikih iznenađenja, a četiri igrača koji se nisu našli na spisku Dejana Stankovića i njegovih pomoćnika su Rišairo Živković, Aksel Bakajoko, Miloš Gordić i Vuk Bogdanović.

Delovalo je da bljesak Živkovića protiv ekipe Brava u Sloveniji, kada je postigao dva pogotka, može da promeni njegov status u crveno-belom dresu. Međutim, moramo biti realni, Rišairo je najslabija karika u konkurenciji krilnih fudbalera, koje Crvena zvezda ima na pretek.
Aksel Bakajoko je pružio solidnu partiju na pomenutom meču, ali ima isti problem kao i Živković, uz to da i na denom beku, koju poziciju Bakajoko takođe može da pokriva, Zvezda ima dva dokazana fudbalera.

Miloš Gordić i Vuk Bogdanović bi trebalo da odu na pozajmice i zbog toga se nisu našli na spisku.

0
0
1 Komentara
  1. Pa dajte ljude nekome gdje mogu igrati ,Stanković od početka ne gotivi Živkovića i to se vidi iz aviona,a i izgubiti Bakajoku je glupost nad glupostima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter