3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKE PROMENE U HUMSKOJ: Iz inostranstva stiže novi generalni sponzor FK Partizan

Objavljeno: 23.06.22 u 10:20

Crno-beli imaju velike planove.

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Partizana blizu je da završi novi ugovor o generalnom sponzorstvu, koji bi mogao u dobroj meri da napuni kasu, na godišnjem nivou, piše ‘Telegraf‘.

Kako navodi ovaj izvor, reč je o inostranoj kompaniji, čije se ime još uvek krije, ali se može ‘čuti’ da je u pitanju kompanija iz Kine, koja će potpisati trogodišnji ugovor vredan između dva i tri miliona evra na godišnjem nivou.

Ovakvu mogućnost je nedavno najavio i ministar finansija Siniša Mali, kada je javno iznosio podatke o dugovima dva najveća srpska kluba u dva najpolularnija sporta, fudbalu i košarci.

– Pričao sam sa predsednikom Vučićem da država mora da pomogne da nađemo jakog stranog sponzora za Partizan da ga podrži u narednih desetak godina – rekao je tada Siniša Mali, iznoseći podatak da je država u proteklom periodu pomogla crveno-bele sa 17.000.000, a crno-bele sa 14.000.000 evra, ali da je upravo zbog generalnog sponzora, ruskog giganta, u Zvezdu uloženo još 50.000.000 evra više na pomenutu cifru, što je ipak drastična razlika, kazao je tada Mali.

Ovakav razvoj situacije crno-belima bi trebalo da olakša posao tokom predstojećeg prelaznog roka, kada je formiranje novog tima u pitanju.

 

 

 

 

0
0
3 Komentara
  1. Cak i generalni sponzor kog dovede drzava mora da da upola manje para nego sto je dao sponzor kog su doveli zvezdi . Toliko o jednakosti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter