2
Domaći fudbal

Vladimir Lucic pripreme, fudbal, Antalija Turska Crvena Zvezda - Lask 28.1.2022. Beograd Srbija foto: STARSPORT

ZVEZDINA NADA ŽELI ŠANSU ZA DOKAZIVANJE: Dobijam savete od saigrača – želim da pokažem da mogu da ostanem!

Objavljeno: 15.06.22 u 17:58

Moraće da uloži mnogo rada.

Vladimir Lučić, talentovani fudbaler Crvene zvezde, koji je protekle sezone nastupao za IMT, nalazi se na pripremama, gde naporno radi. Lučić ima veliku želju da se pokaže i da ostane u Zvezdi, čemu svedoče i njegove izjave, ali će mu za to biti potrebno mnogo rada, sada kada je u toku najteži deo godine.

Mister savršeno radi sa nama i trudi se što je više moguće. Očekujem da ću dobiti šansu i da će mi pružiti neku određenu minutažu, naravno ako je zaslužim. Na meni je da se dokažem i da pokažem da mogu da ostanem u Crvenoj zvezdi, počeo je Lučić.

Potom se dotakao i samih treninga, gde je istračavanje izdvojio kao najtežu stvar, ali je podvukao da sve prihvata i da radi jako zajedno sa svojim saigračima.

Juče je bilo dosta teško kada smo igrali dva na dva i tri na tri, dok mi je danas najteže bilo istrčavanje. Ali ipak, sve prihvatamo i radimo jako.

Na pitanje o saigračima, kao i tome koga bi izdvojio kao nekoga ko ima najveći uticaj na njega, Lučić nije želeo da da odgovor, već se zahvalio svima.

Svakodnevno dobijam savete od saigrača i nikog ne bih izdvojio. To mi dosta pomaže, zaključio je Lučić.

0
0
2 Komentara
    • Ako veruješ u sebe, onda idi iz Zvezde u klub u kojem ćeš igrati i moći da napreduješ… U Zvezdi za mlade talente nema ni poverenja ni minuta. Eraković je uspeo jer je kao bonus morao da igra, da nije bio bonus sad bi ga slali na pozajmice…Pošto Eraković ostaje, on će i popuniti to mesto jednog bonusa, a ostali talenti, 2-3 na klupu a ostali na tribine.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter