0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA U PUNOJ BRZINI NA ZLATIBORU: Crveno-beli trenirali po drugi put – evo na šta su se fokusirali! (FOTO)

Objavljeno: 13.06.22 u 20:37

Imaju i više nego dovoljno motivacije.

Posle zasluženog popodnevnog odmora fudbaleri Crvene zvezde su po drugi put danas od 17 časova izašli na teren i odradili večernji trening koji je protekao u odličnom raspoloženju i prepoznatljivo dobroj atmosferi.

Izabranike Dejan Stankovića je sačekao veoma sličan rad kao i na prvom treningu. Uobičajeno po izlasku na teren su se fudbaleri Crvene zvezde dobro zagrejali, a posebna pažnja je posvećena zagrevanju ruku, ramena i leđa. Potom se prešlo kroz rad sa loptom na uvežbavanje pas igre. Smenjivale su se vežbe, a fudbaleri su sa istom posvećenošću prilazili svakom zadatku.

Zatim su se igrači podelili u dve grupe i na skraćenom terenu igrali na dva gola, što je bez ikakve sumnje prijalo izabranicima Dejana Stankovića, koje očekuje izuzetno naporan rad na Zlatiboru. U skladu sa tim je i ovaj trening protekao u radu na kondiciji i snazi. Od početka priprema je nametnut jak tempo, a raduje činjenica da su crveno-beli bez ikakvih problema izvršavali sve zamisli stručnog štaba.

Po završetku treninga usledio je oporavak, a zatim i odlazak u hotel gde fudbalere Crvene zvezde očekuje večera i zasluženi odmor, a već sutra ujutru prvotimci Zvezde će ponovo izaći na teren.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter