0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

TADIĆ: ‘Kako kažu, 2:0 je najopasniji rezultat! Želimo da se usavršimo, da se ne ponavljaju ovakve stvari!’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.22 u 23:16

Kapiten se oglasio po završetku meča!

U okviru 4. kola grupne faze B divizije UEFA Lige nacija, fudbaleri Slovenije dočekali su nacionalni tim Srbije. Utakmica na stadionu ‘Stožice‘ u Ljubljani počela je u terminu od 20 časova i 45 minuta, a završena je rezultatom 2:2. Srbija je ostavila daleko bolji utisak, ali izabranici selektora Stojkovića su prokockali dva gola prednosti stečenih u prvom poluvremenu.

Po završetku susreta oglasio se kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić.

-Posle fenomenalnog 1. poluvremena, sve je bilo kako treba, izašli smo 2. poluvreme, hteli smo da postignemo pogodak, radimo iste stvari. Ne znam kako bih to nazvao, ne sme da se dešava, zato što ako hoćemo da budemo ozbiljni, ovo ne sme da se dešava. Moramo to da popravimo. Mislim da je publika uživala u prvom poluvremenu, da smo i mi uživali. 2:0 je najopasniji je rezultat, kako kažu – kazao je Tadić i nastavio:

-Bilo je mnogo pozitivnih stvari, moramo da se fokusiramo na to, želimo da se usavršavamo, želimo da budemo još bolji, treba da korigujemo loše stvari, kojih je bilo.

Dušan ističe da ovakve stvari više ne smeju da se ponavljaju.

-Nije dobro da se desi. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani, da se ne ponavlja, teško je kada primiš golove, skroz druga utakmica, trebalo je da slavimo sa tri ili četiri gola razlike.

Osvrnuo se kapiten i na maestralan dribling i asistenciju za Mitrovića.

– Može i sa jedne strane i sa druge, ali kada sam na levoj strani, volim tako da uradim, tako da smo postigli lep pogodak – zaključio je Tadić.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter