2
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic ABA Liga, Partizan - Split 5.1.2022. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NOVI ISPAD POSLE FINALA: Navijači Zvezde žestoko vređali Obradovića, dok je trener Partizana davao izjavu (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.22 u 11:38

Vrelo je bilo sinoć u Pioniru.

Kako tokom samog meča, tako i posle. Crvena zvezda je pobedila Partizan i došla do ABA prstena, ali bez pristva gledalaca u hali, koji su morali da je napuste zbog incidenata. Ipak, oni su bili oko Pionira, te su odatle slavili novi pehar svog kluba.

Grmelo je oko hale, a u jednom momentu predmet vređanja bio je trener Partizana Željko Obradović. Naime, dok je najtrofejniji evropski strateg sedeo i čekao da počne konferencija za medije, navijači kluba sa Malog Kalemegdana su pogrdno skandirali ‘Uzmi Željko naše ku***ne’, tokom Žocovog obraćanja novinarima.


(VIDEO:YouTube/KK Crvena zvezda mts)

Ovakvi povici nisu isprocirali stratega crno-belih, koji je održao konferenciju za medije, na kojoj se dotakao brojnih tema vezanih za stvari viđene u finalu.

0
0
2 Komentara
  1. Kninski trubaduri došli u Srbiju da zavade Srbe , tolika frustracija od hrvata da je bolesno koju mržnju šire . Srbi iz Srbije da vode navijače a ne neke prostitutke iz Krajine .

    0
    0
    Odgovori
  2. To je ta ostvarena Srbija, ali samo za članove i botove,,, koja sve ovo promoviše i sponzoriše i zato se više niko i ne osvrće,,,,Vedlo je u rukama zakletog spasitelja,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter