3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

INCIDENT NAKON DERBIJA: Kalinić odmah otrčao ka klupi Partizana, crno-beli hteli da se obračunaju /VIDEO/

Objavljeno: 07.06.22 u 08:26

Vrelo je bilo sinoć u ‘Pioniru’.

Košarkaši Crvene zvezde su sa 80:77 pobedili Partizan u majstorici finala plej-ofa ABA lige, te tako došli do šestog trofeja u ovom takmičenju. Utakmicu koja je trajala preko tri sata pratila je velika tenzija i neizvesnost, da bi na kraju bila okončana pred praznom dvoranom.

U poslednjim momentima meča, crveno-beli su imali ‘plus tri’, a Partizan posed, te je lopta završila kod Kevina Pantera, koji je šutirao iz teške pozicije i loptu poslao pored obruča, čime je drama rešena, te krenulo veliko slavlje. Međutim, pojedinci su u istom preterali.

Nikola Kalinić je po okončanju meča otrčao ka klupi Partizana, kako bi ‘uzvratio’ Urošu Trifunoviću, nakon što je ovaj gestikulirao ka klupi crveno-belih i Dejanu Radonjiću u četvrtoj utakmici. Odmah su želeli da se sa njim obračunaju Rade Zagorac i Kevin Panter, ali je na sreću, reakcijom ljudi iz oba tabora, sve sprečeno.

(VIDEO:YouTube/Butasport.rs)

0
0
3 Komentara
  1. Govno cigansko, kako te nije sramota, koliko imaš godina, Željko je zbog incidenta koji je uradio Trifunović kaznio igrača, da ne igra uzvratnu meč,čak je naterao da se Trifunović izvine treneru Radonjić, a ti staro govedo sa decom se ravnjaš, sram da te bude tvojih godina.

    0
    0
    Odgovori
  2. I sta cemo sada sa ovim „lepotanom“, hoce li i on proci kao Trifunovic ili je on uvek bio budala, pa sledi oprost.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter