0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot

VRELA UVERTIRA MAJSTORICE: Partizan radio u otežanim uslovima – policija ‘čuvala’ trening

Objavljeno: 05.06.22 u 10:25

Večiti rivali se spremaju za majstoricu finalne serije ABA lige.

Pratkično, čitava sezona će stati u 40 minuta košarke u ponedeljak, od 20 časova u dvorani ‘Aleksadnar Nikolić’. Velike tenzije prate finalnu borbu za prsten Jadrana, a sada je došlo i do dodatnih komplikacija o kojima piše portal ‘Telegraf‘.

Naime, dan nakon odigravanja četvrte utakmice, Partizan je u subotu trebalo da ima trening od 15.30 sati do 17.30, ali je taj termin morao da bude promenjen. Crveno-beli su imali zakazan treening za 18 časova, a kako su navijači najavili okupljanje pred halom baš kada su crno-beli trebali da završe trening, uprava Partizana je odlučila da svoj termin pomeri za pola sata ranije, kako ne bi došlo do mogućeg susreta.

Upravo zbog toga je i viđena neuobičajena slika na treningu košarkaša Partizana koji su subotnji trening odradili pod nadzorom policije.

Podsetimo, peta utakmica, koja će doneti odgovor ko će postati novi šampion regionalne lige i obezbediti plasman u Evroligu, na programu je u ponedeljak u 20 časova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter