0
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Radonjic Crvena Zvezda - Partizan, kosarka ABA liga, derbi, 14.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ ZNA ŠTA GA ČEKA U CRNO-BELOM PIONIRU: Trener Zvezde otkrio koji je recept za kraj serije već nakon trećeg meča!

Objavljeno: 31.05.22 u 20:18

Deluje da imaju nedostižnu prednost.

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana će već u sredu odmeriti snage u trećem meču finalne serije ABA lige. Crveno-beli su slavili u prva dva susreta na svom terenu, dok će crno-beli sada pokušati da odbrane svoj teren i obezbede majstoricu.

Pred ovaj duel, sudijska komisija regionalne lige, je po zahtevu Partizana radila ekspertizu suđenja u drugoj utakmici, u kojoj je utvrđeno da su izabranici Željka Obradovića grubo oštećeni u poslednjem minutu. Iz Zvezde su potom pomenuti izveštaj oštro prokomentarisali, a pred naredni duel, oglasio se i trener crveno-belih Dejan Radonjić koji je izneo svoja očekivanja.

Očekuje nas teška utakmica u sredu uveče, ovoga puta pred protivničkim navijačima. Želimo da odigramo još jedan dobar meč, za to je potrebno da budemo čvrsti, koncentrisani i odgovorni u oba pravca, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Svoja očekivanja izneo je i kapiten Crvene zvezde Branko Lazić, koji je napomenuo da njegov tim mora da bude koncentrisan na obe strane parketa.

Serija se uslovno rečeno seli na teren rivala, u hali koju odlično poznajemo ali pred protivničkim navijačima. Moramo da odigramo još jednu dobru, čvrstu utakmicu u kojoj će biti potrebno da budemo odgovorni, koncentrisani, mirni i da dobro delujemo na obe strane terena, istakao je Lazić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter