0
Evropske lige

(191215) -- MUNICH, Dec. 15, 2019 (Xinhua) -- Ivan Perisic (L) of Bayern Munich vies for the ball during a German Bundesliga match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen in Munich, Germany, on Dec. 14, 2019. (Photo by Philippe Ruiz/Xinhua)

SAMO ŠTO NIJE POTPISAO: Sve je već dogovoreno, evo gde Ivan Perišić nastavlja karijeru!

Objavljeno: 30.05.22 u 19:49

Čeka se još samo potpis.

Ako je verovati italijanskim medijima, fudbaler Intera Ivan Perišić stigao je danas na lekarske preglede u Totenhem, nakon kojih će potpisati ugovor.

Sjajni hrvatski fudbaler odlučio je ne produži saradnju sa Interom, a sa klubom iz Londona će potpisati ugovor na dve godine.

Ivan Perišić je igrač Intera od 2015. godine, a u dresu ‘rosonera’ odigrao je 245 utakmica, na kojima je 55 puta pogađao protivničku mrežu.

Minule sezone pružao je sjajne partije u dresu Intera, čemu svedoči i fenomenalna statistika. Na 49 mečeva u svim takmičenjima, 33-godišnji fudbaler se deset puta upisao u strelce, a zabeležio je i devet asistencija.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter