0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

PIKSI KOMENTARISAO TRANSPARENT DELIJA: Evo šta je selektor rekao povodom stava Delija!

Objavljeno: 30.05.22 u 12:34

Večiti derbi koji je igran u okviru finala Kupa Srbije iz lože stadiona ‘Rajko Mitić‘ posmatrao selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi. Njegovo prisustvo iznerviralo je vatrene pristalice crveno-belih, koji su transparentom prozvali legendarnog Piksija. Delije su aludirale na njegov predsednički mandat, kojeg se nerado sećaju.

Nikad nije bila tvoja, ti nikad nisi bio naš, decenijskog potopa posle tebe seća se svaki zvezdaš. Sajonara – poruka je Delija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Piksi se na konferenciji za medije za predstojeću Ligu nacija dotakao finala kupa, a upitan je i za transparent.

Bilo je finale dva naša najveća kluba, to je derbi koji moramo da čuvamo i negujemo, to daje draž, finale Kupa samo po sebi je svetinja. Video sam borbenu utakmicu, video sam momente kad su jedni bili bolji, pa drugi, ali meč kao meč odlučio je Katai sa dva prelepa gola, potpuni individualni kvalitet, inspiracija, talenat. Zaslužena pobeda na kraju, ambijent odličan, a za ovo drugo stvarno nemam komentar.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter