3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

LESOR IZGUBIO KONTROLU, PANTER PROVOCIRAO: Otkriveno zašto je došlo do sukoba nakon večitog derbija! (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.22 u 08:18

Tenzije sve više u seriji.

Crvena zvezda je uspela da savlada Partizan u drugoj utakmici finalne serije ovogodišnjeg doigravanja ABA lige, slavio je klub sa Malog Kalemegdana rezultatom 85:81, a meč su obeležile tenzije nakon meča, gde je glavni akter bio Matijas Lesor.

Francuz je posebno na udaru Delija usled crveno-bele prošlosti, pa je očigledno izgubio živce nakon drugog uzastopnog poraza, odnosno jednog kojem je on direktno kumovao usled nepoznavanja pravila kada je namerno promašivanje slobodnog bacanja u pitanju.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama najpre je jedan od članova stručnog štaba Partizana ušao u verbalni obračun sa publikom, iza klupe crno-belih. Kada je to video, Lesor je želeo da uđe u fizički obračun sa nekima od navijača Zvezde, a potom je sramno reagovao i Amarikanac Kevin Panter koji se okrenu ka publici i pokazao srednji prsti.

Crveno-bele očekuju dva uzvrata pred navijačima Partizana, pa ćemo videti u kom će pravcu serija ići što se tiče stvari van terena.

 

0
0
3 Komentara
  1. Tipicno pro zvezdasko izvestavanje!Igrase mirni jaganjci pred vise hiljada pitomih fanova a u goste im dodje dvadesetak divljaka!Tako je to odvajkada i to se nikada promeniti nece.Zanimljivo da je Belosevic ekspert za prestupe a nije za cetvorokorake!
    Sramni ste i vi i on…

    0
    0
    Odgovori
  2. I sad ja treba sportski da se ponasam na tribini, nakon sto su kao i pre bacali svasta na teren, vredjali, pljuvali…
    Samo, Partizanovi navijaci su gospoda za ove cigane… Samo tako mogu da guraju svoj raspali tim.
    I da na kraju Lopov ukrade pehar… Jel ga jos drze na klupi u te svrhe?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter