0
Košarka

(190904) -- FOSHAN, Sept. 4, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia controls the ball during the group D match between Italy and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Foshan, south China's Guangdong Province, Sept. 4, 2019. (Xinhua/Huang Zongzhi)

HOĆE LI MU SE OSTVARITI SAN?: Jokić šokirao izjavom – srpski as otkrio čime bi voleo da se bavi kad završi karijeru!

Objavljeno: 30.05.22 u 17:20

Niko nije očekivao ovakav odgovor.

Srpski centar Nikola Jokić došao je u Srbiju pre nekoliko nedelja, kako bi se što bolje odmorio posle veoma naporne sezone. Centar Denvera se vratio u Sombor nakon što je pokorio NBA ligu, pa se sada posvetio svojoj možda i najvećoj ljubavi, konjima.

Jokić je opsednut ovim životinjama, čak je otišao privatnim avionom u Stokholm, kako bi uživo gledao jednu najpopularnijih konjičkih trka na svetu, Elitlopetu.

Tamošnji novinari iskoristili su priliku da popričaju sa srpskim košarkašem, i upitali ga čime planira da se bavi u ‘penziji’.

Njegov odgovor je mnoge šokirao, s ozbirom da Jokić ne planira da ostane u košarci.

– Moj san je da se po završetku košarkaške karijere vratim u Srbiju i postanem trener kasača. Moja zemlja je jedna od najgorih kada su u pitanju trke konja, imamo samo 150 takmičarskih konja – kazao je MVP NBA lige.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter