0
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic and Head coach Dejan Stankovic (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Crvena Zvezda Beograd, 19.09.2021. foto: Starsport.rs ©

POZNAT KALENDAR ZA NAREDNU GODINU: Savez nije poslušao Stankovića, evo kako direktno do LŠ!

Objavljeno: 29.05.22 u 15:48

Pred nama je neobična sezona.

Samo što se spustila zavesa na nikada uzbudljiviju sezonu u Superligi Srbije, preostalo je još samo da se manje više formalni uzvrati u sklopu baraža odigraju, i može se reći da je iza nas jedna izuzetno zanimljiva i uspešna sezona za srpski fudbal.

Ipak, vremena za odmor nema, za dve nedelje kreću pripreme mnogim ekipama, a kalendar je već spreman. Prvenstvo počinje nikada ranije već 9. jula. Biće svega nešto više od mesec dana između dve sezone.

Mundijal u novembru, pa se pomeranja dešavaju u ligama širom sveta prvenstvo će da se igra do 13. novembra kada će na programu da bude 19. kolo. Onda sledi najduža zimska pauza od skoro tri meseca. Nastavak sledi 4. februara, i potom maraton od 18 kola u tri meseca.

Kraj prvenstva je predviđen za 27. maj. Termini baraža su 31. maj i 4. jun, a između njih će da se odigra finale Kupa Srbije koje je zakazano za 3. jun 2023. godine, što je zaista ponovo neozbiljan raspored, što je istakao i Dejan Stanković na nedavnoj konferenciji.

– Finale kupa se ne igra na kraju sezone. To bi trebalo da se pogleda drugim očima. Svuda se finale odigra pre poslednje utakmice u prvenstvu. Prvenstvo treba da se zatvori sezonu – rekao je popularni Deki pred dvoboj sa Partizanom prošlog četvrtka.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter