1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

KAKAV SMO SPEKTAKL GLEDALI: Drama u ‘Pioniru’ pripala Zvezdi, ludnica kakva se retko viđa!

Objavljeno: 29.05.22 u 22:05

Sve je prštalo.

Veoma uzbudljivu utakmicu smo gledali ove večeri u hali ‘Aleksandar Nikolić’, gde su snage po drugi put u finalnoj seriji odmerili košarkaši Crvene zvezde i Partizana.

Večeras je uspešnija bila Crvena zvezda koja je slavila rezultatom 85:81.

Sjajno je Zvezda otvorila ovaj meč, igrala je četa Dejana Radonjića borbeno, agresivno, sa mnogo želje a na sve to, košarkaše crveno-belih sjajno je služio žut, pogotovo u prvom poluvremenu.

FOTO: Starsport

Ponovo Partizan nije uspeo da igra onako kako je želeo, crno-beli su gubili lopte, u defanzivi nisu bili najsjajniji, dok u napadu u dosta situacija nisu imali pravo rešenje.

Zvezda je u prvom poluvremenu za tri poena šutirala 7/12, i taj period igre završila rezultatom 47:40.


U drugom delu igre ‘trgnuo’ se tim Željka Obradovića, i konstantno je rezultatski bio u blagom deficitu u odnosu na večitog rivala.

Serijom 15:4 Partizan je došao do prvog vođstva posle dugo vremena (66:68). Izrazito bitnu trojku tada je pogodio Nikola Kalinić (69:68), uzvratio je iskusni Ledej, ali je ponovo trojku pogodio sjajni Kalinić (72:71). Usledila je velika borba, a pravi delirijum u hali izazvao je Ostin Holins neverovatnim zakucavanjem. Završio je Matijas Lesor kako se popularno kaže na posteru – 76:73. Ledej je izgubio loptu, da bi potom Luka Mitrović pogodio karakterističan šut i crveno-beli su stekli pet poena prednosti (78:73) na nešto manje od tri minuta pre kraja utakmice.

Usledila je penal završnica u kojoj su smireniji bili košarkaši Crvene zvezde, a koš odluke delo je bio Luke Mitrovića.

0
0
1 Komentara
  1. Cestitam igracima Zvezde pobedu. Nasim navijacima prikaz kako izgledaju „horde zla“na tribinama, divljaci, degenerici, sve se to skupilo, ne da bi prisustvovali sportskoj priredbi, vec da bi ucinili neko zlo. Ovo je veceras pokazalo kako sport vise ne stanuje u ovoj drzavi. Izvinjenje pravim i normalnim navijacima Zvezde.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter