0
ATP

FOTO: YouTube screenshot

KIRJOS PONOVO U ELEMENTU: Žestoko udario na kolegu – ‘Ti si najomraženiji’

Objavljeno: 27.05.22 u 09:58

Nik Kirjos jednostavno ne može bez skanadala.

Voli Australijanac da privlači pažnju i to neretko čini. Sada je na meti bio Bernard Tomić, čovek koji je kao i Kirjos važio za veliku nadu australijskog tenisa, ali ni jedan ni drugi nisu uspeli da ispolje sav potencijal i ostvare ono što su mnogi od njih očekivali.

Poznato je da odnosi među njima nisu idealni, ni blizu toga, a još jedna u nizu svađa između Tomića i Kirjosa inicirana je izjavom Bernarda u jednoj emisiji gde je rekao da Kirjos ne može da ga podnese zbog njegovih rezultata u juniorskoj konkurenciji.

– Uvek je bio u mojoj senci kada smo počinjali. Zato, svaki put kada mu neko pomene moje ime, on to ne može da izdrži. On ne može da prekraja istoriju niti moje rezultate kada sam imao 16, 17, 18 i 19 godina, bile su reči Tomića, a odgovor Kirjosa se nije dugo čekao.

Kijros je zatim prozvao kolegu kako mu je platio avionsku kartu kada je ostao bez novca, ali mu i poručio da ga niko ne voli u Australiji.

– Ha-ha, Tomiću ne zaboravi kada sam ti platio let kući iz Šangaja jer nisi imao novca. Hahaha, ti pišeš istoriju, ti si najomraženiji sportista u Australiji – poručio je Nik svom zemljaku i dodao da nije znao da je toliko loš i da se oseća malo loše zbog onoga što mu je rekao.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter