0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@LUFC

IZBORILI OPSTANAK SADA SE POJAČAVAJU: Najskuplje pojačanje u istoriji na Eland Roudu!

Objavljeno: 26.05.22 u 12:21

Potvrdio naravno, Fabricio Romano.

Fudbaleri Lidsa opstali su u Premijer ligi, u poslednje kolo su ušli kao 18. tim, ali su u gostima savladali Brentford, dok je Barnli kod kuće poražen od Njukasla, pa su tako Klaretsi doživeli selidbu u niži rang. Ipak, tim sa Eland Rouda ne želi da im se ponovi prošla sezona gde su strepeli do poslednjeg minuta, pa su već krenuli da se pojačavaju.

Lids je završio transfer Brendena Aronsona, kako javlja uvek pouzdani Romano, suma koja ide na ime obeštećenja iznosiće 33.000.000 evra, što bi bila rekordna kupovina za Bele. Trenutni rekord drži Rodrigo za kojeg je pre dve godine Lids platio Valensiji okruglo 30.000.000. Prema navodima, Aronson je već stigao u Englesku i lekarske preglede će obaviti do kraja vikenda.

Brenden se najbolje snalazi na poziciji ofanzivnog veziste, a ove sezone je na 41 utakmici u svim takmičenjima postigao četiri i namestio deset golova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter