0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Final-Novak Djokovic (SRB) v Andrey Rublev (RUS) Beograd, 24.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

‘VIDELI SMO STAROG NOVAKA’: Rodik oduševljen igrom srpskog asa, priznao šta Đoković radi bolje od bilo kog tenisera na svetu!

Objavljeno: 17.05.22 u 12:54

Srbin sa najvećim mogućim ambicijama dolazi na Rolan Garos.

Uspeo je Novak Đoković da pobedi Stefanosa Cicipasa u finalu u Rimu, i tako u svoju vitrini stavi 38. trofej sa Masters turnira.

Posle pobede u prestonici Italije, prvi reket sveta je pokazao i dalje na najbolji mogući način radi ono što najbolje zna, iako su mnogi verovali da Novak više nije onaj stari.

Sjajno je delovao Đoković u Rimu, na celom turniru nije izgubio nijedan set, pa je sada favorit za osvajanje Rolan Garosa. Njegovim igrama fasciniran je bivši američki teniser, Endi Rodik.

Taj-brejk drugog seta je bio takav da smo videli onog starog Novaka. Bio je u stanju da ‘blokira’ greške, možda to radi najbolje u istoriji ove igre. Igra na sigurno, ali loptu stalno pomera, šalje je tamo gde želi. Kada je pritisak visok, važno je igrati svoju igru, a Novak to radi bolje od ikoga – ističe Rodik.

Podsetimo, Rolan Garos počinje 22. maja i trajaće do 5. juna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter