0
ATP

FOTO: Twitter/@InteBNLdItalia

KRAJINOVIĆ SE KASNO PROBUDIO: Pobeda Sinera i kraj za Fiću u Večnom gradu!

Objavljeno: 12.05.22 u 17:48

Kraj dobrog Mastersa za Krajinovića!

Filip Krajinović poražen je u trećoj rundi Mastersa u Rimu nakon što je od njega bio bolji domaći teniser Janik Siner u dva seta. Italijanu je za trijumf trebalo ravno sto minuta, a rezultat po setovima bio je 6:2, 7:6.

Prvi set je bio lak posao za Sinera, jer je od uvodnih šest gemova uzeo čak pet, i nakon toga mirno priveo taj deo igre kraju. U drugom setu igra je bila nešto drugačija, jer smo u uvodna četiri gema videli po brejk, potom ogromnu borbu sve to taj-brejka, gde je takođe Krajinović, koji je dosta digao svoju igru u nastavku, pružio veliki odpor, ali je mladi Italijan ipak izašao kao pobendik iz ovog duela.

Janik Siner u četvrtfinalu ide na Stefanosa Cicipasa. Krajinović je ove nedelje igrao jako dobar tenis, pobedio je dva igrača iz najboljih 30 i Somborac može biti zadovoljan prikazanim na petom Mastersu u sezoni.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter