0
ATP

Tennis Tenis-Adria Tour 2020-Final Match-Medal Ceremony- Alexander Zverev (L) and Novak Djokovic Beograd,14.06.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘RAZUMEM POTREBU ORGANIZATORA DA PRIHODUJU VELIKI NOVAC’: Moćne reči Novaka Đokovića, stao je u red da podrži Zvereva!

Objavljeno: 11.05.22 u 15:21

Novak ga u potpunosti razume.

Nakon finala u Madridu, nemački teniser Aleksandar Zverev požalio se zbog loših termina u kojima je igrao mečeve, pa je zbog toga dve večeri zaredom išao na spavanje tek u jutarnjim satima.

Podsetimo, Zverev se u polufinalu sastao sa Cicipasom u subotu uveče posle 23 časova, a taj meč se završio sat vremena iza ponoći.

Tu situaciju prokomentarisao je srpski teniser Novak Đoković, koji u potpunosti razume Zvereva.

Ne možete da okončate polufinalni meč u jedan iza ponoći, a da igrate finale već narednog dana. Razumem potrebu organizatora da prihoduje veći novac na ime televizijskih prava i proda više ulaznica za noćni program, ali to stvara probleme – kazao je srpski as.


Novak ističe da bi organizatori turnira trebalo češće da pričaju sa teniserima.

– Pre nego što donesu ovaku vrstu odluka, organizatori bi trebalo da pričaju sa teniserima. Dok sam bio predsednik Veća igrača pre nekoliko godina, pokušavao sam da rešim ovaj problem. Uprkos tome, ništa se nije promenilo.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter