0
AdmiralBet ABA Liga

Partizan v Buducnost-Aba League Play Off Semi-Finals Season 2021-2022 Beograd, 10.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN UBEDLJIV NA STARTU PROTIV BUDUĆNOSTI: Crno-beli preboleli Bursu i poveli u seriji! (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.22 u 20:38

Vodi Partizan!

Košarkaši Partizana pobedili su ekipu Budućnosti pred svojim navijačima rezultatom 82:66 i tako poveli u polufinalnoj seriji doigravanja ABA lige. Osim dobrog starta, košarkaši Budućnosti nisu ništa pokazali celim tokom meča, pa je Partizan konstatno imao dvocifrenu prednost i lako kontrolisao utakmicu, dok im je umnogome za tako nešto pomogao užasan šut gostiju, koji su promašili sa velikog broja otvorenih pozicija.

Najefikasniji u dresu Partizana bio je Zek Ledej sa 19 poena, pratio ga je Kevin  Panter sa 13, dok je Matijas Lesor punio sve kolone, upisao je 11 poena, devet skokova i šest asistencija, a Aleksa Avramović sa 10 poena je poslednji dvocifreni u crno-belom. Najefikasniji kod gostiju bio je Di Džej Sili sa 16 poena, dok je Džastin Kobs imao dva poena manje.

Za pet dana je revanš u Podgorici, gde plavo-beli moraju da pobede ukoliko ne žele metlu u seriji.

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter