2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA ŽELI DUPLU KRUNU: Crveno-beli u sredu igraju protiv Novog Pazara u Kupu, evo koliko će koštati karte za taj meč!

Objavljeno: 08.05.22 u 13:21

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali su juče niški Radnički rezultatom 4:1 u okviru petog kola plej-ofa nacionalnog prvenstva.

Već u sredu 11. maja od 18 časova i 30 minuta na stadionu „Rajko Mitić“ crveno-bele očekuje izazov u okviru polufinala Kupa Srbije protiv Novog Pazara. Karte za taj meč od ponedeljka će se naći u prodaji.

Crveno-beli beleže fantastične partije iz utakmice u utakmicu, a naredni izazov izabranike Dejana Stankovića očekuje već u sredu, 11. maja kada će fudbaleri Zvezde na Marakani dočekati Novi Pazar u okviru polufinalnog meča državnog Kupa.

Prodaja ulaznica onlajn počeće već u ponedeljak, 9. maja od 12 časova putem linka https://crvenazvezda.iticket.rs. Na blagajnama stadiona ‘Rajko Mitić’ ulaznice će se prodavati u utorak, 10. maja u terminu od 10 do 18 časova, kao i 11. maja na dan utakmice, u terminu od 10 časova pa sve do početka meča.

Cene karata su:

Sever: 300 dinara

Istok: 400 dinara

Zapad: 500 dinara

VIP Zapad: 1000 dinara

VIP 1: 2000 dinara

VIP 2: 2000 dinara

VIP Galerija: 3000 dinara

0
0
2 Komentara
  1. Žalosno je na šta nam je fudbal spao. Gube po Evropi daleko veći klubovi, a ovo ovde. Cccc. Ljudi plaćaju ulaznice, i šta vide, bedu, zato po Evropi i nemaju neke rezultate, što se tiče kvaliteta jedino Hrvatska liga nekako odskače. Srbija žalosno ni blizu tome, valja poraditi na tome i ugasiti sve povlastice pa neka bolji pobedi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako nam je najsmešnija klub na Balkanu? Jel planirana nameštanja za sledeću sezonu. Pozdrav pesnicom Cirkus yKolorado..Ugasite Zvezdu, katanac i zasjaće vam fudbal bar malo u Srbiji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter