0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Vojvodina Beograd, 07.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

STANOJEVIĆ NIJE BAŠ ZADOVOLJAN: Ima razloga za brigu, biće promena!

Objavljeno: 07.05.22 u 18:36

Sležu se utisci nakon nove pobede!

Partizan je pred svojim navijačima slavio protiv Vojvodine rezulatom 2:1 i tako ostao u trci za šampionsku titulu. Aleksandar Stanojević, šef stručnog štaba crno-belih, bio je zadovoljan pobedom, ali ne i predstavnom njegovih izabranika u nastavku..

Ima razloga za brigu, momci su olako shvatili posao u nastavku meča. Pojedini igrači su loše ušli u utakmicu, a to je znak meni na koga mogu da računam, kako možemo da funkcionišemo… Imali smo rotivih igrača, kadrovksih problema. Biće promena za sredu i meč polufinala Kupa Srbije protiv istog rivala. 

Vojvodinu čeka „revanš“ u Humskoj, a povod je polufinale Kupa Srbije, pa se šef struke Novosađana dotakao i toga.

Sad smo se kao nešto probudili u drugom poluvremenu, ali smo dosta padali tokom meča. Ovo je ipak dobra stvar pred sredu. Sad ćemo se fokusirati na Kup, da probamo da se pokažemo u još boljem izdanju. Smatram da Partizan ima ekstra pojedince, ali da smo mi pravili greške i da smo na taj način primali golove. Dva-tri igrača oko Rikarda kod drugog gola i da ga niko ne blokira, zaista je jefitno izgledalo. Mnogo, mnogo, mnogo me to nervira, ali moram još žešće da radim sa momcima. Probaćemo da izvadimo sezonu, ali nemamo ni šta da spašavamo u principu. Ovo je naša realnost – istakao je Radojičić. 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter