3
Domaći fudbal

from left James Tavernier Head coach Dejan Stankovic Aleksandar Dragovic Milan Gajic Aleksandar Katai Strahinja Erakovic Nemanja Motika El Fardou Ben Nabouhane Filippo Falco Fudbal-UEFA Europa League Round of 16-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Rangers Glasgow Beograd, 17.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BITNA VEST ZA CRVENO-BELE: Ukoliko Zvezda osvoji titulu, evo protiv koga bi mogla da igra u trećem kolu i plej-ofu za LŠ! (FOTO)

Objavljeno: 03.05.22 u 14:21

Navijači u Srbiji već razmišljaju o narednoj sezoni, odnosno u kom evropskom takmičenju će njihovi klubovi igrati.

Sezona u Superligi Srbiji se polako približava kraju, ostalo je još tri kola a Crvena zvezda hrabro korača ka odbrani šampionske titule.

Zvezda trenutno zauzima prvo mesto na tabeli sa dva boda više u odnosu na Partizan, a pred timom Dejana Stankovića nije nimalo lak raspored. Crveno-beli na ‘Marakani’ dočekuju Radnički iz Niša i Voždovac, dok gostuju Napretku u Kruševcu.

Cilj ekipe iz Ljutice Bogdana je jasan – odbrana šampionske titule. Ukoliko se to dogodi, Zvezda će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona. Šampion Srbije će kvalifikacije za LŠ krenuti iz trećeg kola samo ako Viljareal ne osvoji ovogodišnje izdanje najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi.

U 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona bi mogla da igra protiv Šerifa, Ludogoreca, Bodoa, Ferenvaroša i Apolona iz Limasola, naravno ukoliko pomenuti timovi osvoje titule u svojim šampionatima.

I u plej-ofu za elitno takmičenje Zvezda bi bila povlašćena, a tamo bi rivali crveno-belima mogli da budu Viktorija Plzen, Karabag, Malme ili Trabzon.

0
0
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter