0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfc

KOMENTATORI U NEVERICI: Rekacija Poljaka kada su videli da Alegri menja Vlahovića za Kjelinija! (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.22 u 10:43

Trener Stare dame vidi i pozitivne stvari, a komentatori se smeju!

Fudbaleri Juventusa su na svom terenu savladali tim Venecije rezultatom 2:1 i tako se dodatno obezbedio u borbi za elitno evropsko takmicenje. Juventus je realno bio daleko bolji rival, ali jalova inicijativa je rezultovala trijumfom tek 15 minuta pre kraja. Utakmice, ali i celokupnog stanja u timu se dotakao i šef struke Juventusa, Masimilijano Alegri. Takođe se izdvaja i reakcija komentatora kada je Vlahović izlazio sa terena, a ulazio Kjelini.

Dobro smo krenuli, poveli, ali smo posle zaspali. Ipak, i tada smo stvarali šanse i mogli da dupliramo vođstvo. U drugom poluvremenu gol za Veneciju je visio u vazduhu i uspeli su da ga daju. Srećom, mi smo odmah uzvratili i došli do pobede – rekao je Alegri, ali se nadovezao i na stanje igrača, istakavši da je umor evidentan.

Možemo da govorimo o taktici, da smo mogli i bolje, ali činjenica je da isti igrači igraju svaku utakmicu tri meseca. Stoga, moramo da prihvatimo pozitivan rezultat. Da smo prošli Viljareal i igrali četvrtfinale Lige šampiona potrošnja bi bila još veća i imali bismo manje energije, stoga ima i pozitnih stvari ta eliminacija.

Juventus je trenutno na 4. poziciji  sa bodom manje od Napolija koji je mesto iznad,

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter