0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-SEMI FINAL-Novak Djokovic (SRB) v Karen Khachanov (RUS) Beograd, 23.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

ĐOKOVIĆ PRIVLAČI VIŠE PAŽNJE NEGO NEKA FINALA: Samo trening u Madridu, a stadion je pun!

Objavljeno: 01.05.22 u 13:47

Nije džabe najbolji!

Ove nedelje se igra turnir u Madridu, četvrti Masters u sezoni, a trostruki osvajač tog turnria Novak Đoković, počeo je da trenira na terenima kompleksa u prestonici Španije. Turnir je ove sezone izuzetno jak, od najboljih igrača neće biti samo Danila Medvedeva, a publika deluje i više nego zainteresovano za nedelju vrhunskog tenisa.

To i pokazuje snimak gde Novak radi svoj uobičajni trening, a tribine su pune, zapravo sa daleko više ljudi nego što se viđa na finalima pojedinih turnira 250 i 500. Na nama je da se nadamo da će publika u Madridu što duže moći da gleda Đokovića, te da će na kraju da ga pozdrave se peharom u rukama.

Moguć derbi u polufinalu je sa Nadalom, četvrtfinale projektovano sa Rudom, dok turnir započinje protiv boljeg iz duela  Gaela Monfisa i mladog Karlosa Himena.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter