5
Domaći fudbal

Milos Vazura (L) head coach Aleksandar Stanojevic and Ivica Iliev (R) Partizan—Trening & Press-Super League Season 2021/20 Beograd, 15.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVI POTRES U SRPSKOM FUDBALU: Ko uspe da pobedi Zvezdu do kraja sezone dobiće ogroman novac od Partizana!

Objavljeno: 26.04.22 u 19:50

Trka ‘večitih’ za šampionskom titulom dugo nije bila ovako zanimljiva.

Do kraja sezone je ostalo jako malo, Zvezda je trenutno lider na tabeli sa dva boda više od Partizana, te četa Dejana Stankovića sigurno korača ka odbrani šampionske titule.

Partizan je tokom većeg dela sezone bio prvi na tabeli, ali nije uspeo da slavi u večitim derbijima, pa se sada u Humskoj ulici nadaju Zvezdinom kiksu u nekom od narednih mečeva.

Partizan je spreman da sa 150.000 evra premira klub koji do kraja sezone uspe da nanese poraz Crvenoj zvezdi, saznaje ‘Kurir’. To nije zabranjeno, ali mnogi smatraju da isto tako nije fer i sportski.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)


Ovakve stvari se ne dešavaju sada prvi put u srpskom fudbalu, recimo 2015. godine kada je Zvezda porazom od Voždovca izgubila titulu, tada su crno-beli bili u odličnim odnosima sa klubom sa ‘krova’ pa je velika verovatnoća da je Partizan tada premirao ‘zmajeve’.

Standings provided by SofaScore LiveScore
0
0
5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter