0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Cristian Garin (CHI) v Holger Rune (DEN) Beograd, 18.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

RUNE OČARAN NOVAKOM: Mladi Danac sanja finale u Beogradu protiv Đokovića!

Objavljeno: 20.04.22 u 13:48

Težak put očekuje Runea do završnice turnira u prestonici Srbije!

Na ovogodišnjem Serbia openu nastupa veliki broj poznatih teniskih imena. Među njima našao se i mladi danski as, Holger Rune. Poznato je da je Rune veliki fan Novaka Đokovića, a odgovarajući na pitanja navijača sa Tvitera još jednom je pokazao koliko poštuje najboljeg na planeti.

Jedan od njegovih fanova upitao ga je koje je za njega finale snova, na kom turniru i protiv koga. Nije Danac mnogo razmišljao, a odgovorom je oduševio sve u Srbiji.

Holger je poručio da finale Serbia opena protiv Đokovića za njega predstavlja finale iz snova.

Potrebno je da Holger i Novak preskoče ozbiljne prepreke, kako bi u nedelju vodili borbu za trofej pred beogradskom publikom. Runea najpre očekuje susret sa Tarom Danijelom, a potom verovatno okršaj sa Andrejom Rubljovim. Danac bi u eventualnom polufinalu mogao da zaigra protiv Karaceva ili Fonjinija. Sa druge strane žreba Novak u drugom kolu igra protiv Lasla Đerea. Ukoliko preskoči prvu prepreku, očekuje se da će mu na megdan izaći Miomir Kecmanović. Ako favoriti ispune očekivanja, u polufinalu bi mogli da gledamo Novaka protiv Hačanova ili Krajinovića.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter