1
Domaći fudbal

Dejan Stankovic i Srdjan Jovanovic Superliga Srbije Super Liga Crvena Zvezda - Napredak Beograd, Srbija, Oktobar 4, 2020. 4.9.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NAJVIŠA OCENA ZA JOVANOVIĆA: Kontrolor ocenio suđenje sudije na večitom derbiju!

Objavljeno: 17.04.22 u 12:40

Slobodan Jovanović odličan!

Kako saznaje Maxbet Sport sudija Srđan Jovanović će od kontrololora suđenja na jučerašnjem večitom derbiju dobiti izuzetno visoku ocenu zajedno sa svojim pomoćnicima. Pokazao je zašto je na izuzetno dobrom glasu ne samo u Srbiji, nego i u Evropi, pa ne čudi zašto će biti delegiran da sudi najbitnije evropske utakmice u bližoj budućnosti.

Izveštaj takođe navodi da je apsolutno uspeo da bude na visini zadatka u svakom trenutku. Sjajno je donosio odluke, kada je trebalo autoritetom i kartonima je smirivao tenzije, čak je i svaki prigovor sa dve izuzetno naelektrisane klupe maksimalno dobro suzbio, a oba trenera je primirio pravovremenim žutim kartonima.

Definitivno utakmica koja treba da bude primer svim arbitrima koji budu delili pravdu u budućnosti na večitim derbijima, ali ruku na srce, nije baš pohvalno kada se za meč može reći da je sudija bio najkvalitetniji akter, ali Srđanu Jovanoviću svaka čast na odličnoj predstavi.

0
0
1 Komentara
  1. Sramota za kontrolora, Ovo suđenje Jovanovića jedva za prelaznu ocenu.Nejednaki kriterijum kod dodeljivanja kartona Zvezdinim i Partizanovim igračima. Srniću karton zbog prigovora a igrači Partizana ga vijaju po terenu i deru se na njega kao na malo dete a on ništa. Miletić sapliće Kataia
    dok ovaj trči za Miljkovićem a ne sudi čak ni običan faul. Terzićev nameran start sa obe noge na Kangi je normalno crveni karton.Vraćanje faula nad Jojićem posle puštene prednosti i udaranja Dragovića od strane Rikarda a onda i faula nad Sanogom. Po kojim je to pravilima,ako pustiš prednost ond igra teče dalje i ne vraća se faul Partizanu nakon dva faula nad Zvezdinim igračima.Ali već viđeno iz Subotice,nakon pet minuta VAR sudija Jovanović vraća i primorava glavnog sudiju na terenu da Partizanu dosudi nepostojeći penal.Neka je kontroloru i Jovanoviću na čast ovakva ocena i suđenje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter