0
AdmiralBet ABA Liga

Partizan v Cibona-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 15.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

OBRADOVIĆ REŠIO NEDOUMICE: On je danas bio bolestan, dva igrača se žale na povredu! (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.22 u 22:01

Obradović nakon pobede!

Košarkaši Partizana pobedili su Cibonu pred svojim navijačima rezultatom 98:77 i tako nastavili niz sjajnih rezultata u poslednjih mesec dana. Brzo su domaći napravili razliku i nisu dopuštali rivalu da se približi, pa je tako i pored nekoliko lepih poteza, klasik Jadranske lige bio rezultatski nezanimljiv. Ipak nekoliko stvari je Željko Obradović naglasio nakon pobede.

Bio je bolestan, deo je tima, tu je uz nas, trenira i on„, rekao je Obradović na temu izostanka Kuruca.

Potom se dotakao i igračkog kadra.

„Smailagić ima probleme i bolove, nismo hteli ništa da forsiramo. Vukčević nije igrao zato što nije bio u timu u vreme kada je ovaj meč prvobitno trebalo da se igra. Mur je osetio bolove u leđima na poluvremenu“.

Uoči završnice sezone, popularni Žoc je vidno raspoložen.

Moramo da verujemo u sopstvene mogućnosti, igrači su toga svesni. Imali smo neke probleme u pripremi ovog meča, sledi slobodan dan, da se odmore igrači, pa da se spremimo. Nadam se da će svi biti u stanju da treniraju. Igrači su svesni kakvi su izazovi ispred nas, samopouzdanje je važno. Ovo je najlepše vreme u sezoni, vreme plej-ofa u Evrokupu i ABA ligi, za ovo se igra cele godine. Igarči su pokazali da su svesni onoga što nas očekuje, moramo da verujemo u sebe“, podvukao je Obradović.

Potom je pričao i o samom meču.

„Odigrali smo dobru utakmicu protiv tima koji je nanizao veoma veliki broj pobeda i igra veoma dobro. Mlada, talentovana ekipa, trener izvanredno radi, vidi se da imaju 26 asistencija. To govori o tome kako treniraju i igraju momci“, kaže Obradović i dodaje:

„Veoma ozbiljnu utakmicu smo odigrali, drago mi je što sam mogao da rasporedim vreme igračima. Čeka nas utakmica u Evrokupu, prva utakmica na ispadanje, veoma specifična. Nastavićemo da se spremamo za to što je ispred nas. Hvala svima koji su došli da nas bodre“.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter