1
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

SAŠA ĆURČIĆ: ‘Došao Fejenord u Beograd, rasturio ih na brzaka. Partizan je kao frižider za sladoled, a titula je kod Terzića u džepu!’

Objavljeno: 14.04.22 u 08:50

Popularni Đani je razočaran trenutnim stanjem u bivšem klubu.

Večiti derbi, 167. po redu, na programu je u subotu. Utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić‘ zakazana je za 18 časova. Ljubitelji fudbala i sportski radnici nestrpljivo očekuju početak utakmice, a uoči derbija oglasio se bivši as Partizana, Saša Ćurčić.

Đani je u razgovoru za ‘Republiku‘ govorio o sastavu Partizana, kojim je definitivno razočaran.

Partizan se transformiše kao frižider za sladoled, i to na potezu od Knez Mihailove do Kalemegdana. Eto, toliko su brzi – rekao je popularni Đani i nastavio:

‘-To je jedna katastrofa. Došao Fejenord u Beograd, rasturio ih na brzaka, trebalo je da bude 0:5 već u 12. minutu. Teše se nekim prolazom Sparte iz Praga, to je, bre, bivši klub, ne postoji više. I Sočijem isto. Klub s dvogodišnjom istorijom, Putin asfaltirao stazu za Formulu 1 u Sočiju i rešio pride da napravi neki klub. Strašne stvari – ističe bivši as Partizana.

Saša nema dilemu kada je borba za tituku u pitanju.

-Remijem na Banovom brdu trka za titulu je završena. Titula je kod Zvezdana Terzića u džepu – poručio je Ćurčić za ‘Republiku‘.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter