1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAZNA OD POLA MILIONA ZA CRVENU ZVEZDU: Crveno-beli prazne džepove zbog pirotehnike!

Objavljeno: 14.04.22 u 20:12

Nisu bili blagi!

Crvena zvezda pnovo je kažnjena zbog svojih najvatrenijih navijača. Kako javlja Sport klub, zbog upotrebe pirotehnike na mečevima protiv Kolubare i Novog Pazara, Zvezda će morati iz svog džepa da plati 500.000 dinara. Nedavno je takođe aktuelni šampion bio kažnjen zbog identičnog razloga.

Tada su iz komsije bili još strožiji, a Zvezda je bila kažnjena zbog navijača i pirotehnikei i posle 166. večitog derbija, kada je klub iz Ljutice Bogdana morao da plati rekordnih 1.200.000 dinara zbog, kako se tada navelo, neprimerenog ponašanja navijača i upotrebe pirotehnike.

Takođe, prema pisanju Sport kluba navodi se da je i dalje otvoren proces protiv Dejana Stankovića, u kome se dodatno sakupljaju dokazi, zbog komenta u vezi suđenja koje je šef struke crveno-belih imao na temu meča između Spartaka i Partizana, kada je posle intervencije VAR-a dodeljen penal crno-belima.

0
0

1 Komentara

  1. Uskoro ih ocekuje oduzimanje jos 3 boda (tacnije u subotu), ako se budu postovala pravila FSS!!!
    .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter