1
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda V Radnicki Kragujevac Beograd, 03.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

LALATOVIĆ NAKON PORAZA OD ZVEZDE: „Od sveg srca Zvezdi želim da osvoje titulu“!

Objavljeno: 10.04.22 u 19:43

Prijateljska atmosfera nakon utakmice!

Fudbaleri Crvene zvezde dočekali u okviru 30. kola Superlige Srbije na svom stadionu ekipu Radničkog iz Kragujevca. Crveno-beli su slavili ubedljivim rezultaom 4:1 i tako osigurali domaći teren na predstojećem derbiju koji se igra naredne subote.

Povodom toga najpre se Dejan Stanković obratio pred kamerama.

„Tome smo težili, da derbi igramo kod kuće, ali on neće odlučiti pobednika prvenstva, ipak, domaći teren ima svoju težinuž“, izjavio je Stanković odmah posle meča sa Kragujevčanima za  Arena Sport.

„Bila je ovo strpljiva Crvena zvezda protiv dobro organizovanog Radničkog. Dosta puta smo udarili u zid u prvom poluvremenu, nismo uspevali da probijemo bedem, ali je onda to učinio Srnić. Posle drugog gola smo uzeli utakmicu pod kontrolu. Žao mi je zbog primljenog gola u finišu, zbog pada koncentracije, ali bija je ovo dobra uvertira za ono što sledi u subotu“, zaključio je Zvezdin trener.

Utiske je sabrao i Nenad Lalatović.

„Teško je bilo bez četiri standardna igrača. Da su igrali bili bismo bar 50 odsto bolji, ali nemam šta da zamerim svojim igračima. Zvezdi čestitam od sveg srca, želim joj da osvoji titulu, a mojim momcima da ostanu u ligi“, rekao je trener Radničkog za televiziju Arena Sport.

0
0
1 Komentara
  1. Dobar ovaj cirkuski klub crveno belih, a ovaj Lalatović kad sedne na klupu kluba protiv svoje zvezde, bolje i da ne sedne medju igrače već na tribinu uz kokice i limundžadu, jer je limunada trener, brzo se vratio iz inostranstva, njega najbolje dati beogradskoj zoni za neke pionire ili petliće. Žalosno je što je ovo ispala najsmešnija liga, takve stvari se teško vidjaju po Španiji, Italiji itd.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter