0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/fcspartaksubotica

SJAJAN MEČ U SUBOTICI: Preokret, sedam golova i odluka u nadoknadi vremena!

Objavljeno: 09.04.22 u 18:14

Odličan meč na severu Srbije!

Fudbaleri Spartaka iz Subotice savladali su Kolubaru iz Lazarevca rezultatom 4:3, i tako sprečili crno-zelene da se domognu doigravanja. Subotičani su gubili minimalnim rezultatom na poluvremenu, ali su u nastavku dodali gas, pa je u tom delu igre viđen sjajan fudbal i čak šest golova.

Najpre je deset minuta pre kraja prvog dela Stefan Marjanović doneo vođstvo gostima, jer je bio najbolji u skoku nakon kornera. Rezultat je poravnao Nikola Srećković u 52. minutu. Nekadašnji fudbaler Partizana, Nemanja Nikolić, sa bele tačke donosi prednost domaćim, da bi opet on nepunih deset minuta kasnije povećao prednost.

Nisu se predavali gosti, pa su najpre nakon loše reakcije golmana plavo-belih smanjili rezultat, a najzaslužniji za autogol bio je Uroš Đuranović. Do izjednačenja Lazarevčani dolaze pet minuta pre kraja utakmice kada Nemanja Andrić precizno šutira. Ipak, to nije bilo sve, Miloš Tošeski je iz slobodnog udarca duboko u nadoknadi vremena bio precizan i doneo pobedu Spartaku.

Spartak je tako preskočio Kolubaru, pa je sada deveti, ali bez šansi za doigravanje jer mu je trebala pobeda od dva gola razlike, a gosti iz Lazarevca su sada mesto iza, pa će morati kroz plej-aut da obezbede mesto u eliti i naredne sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter