0
ATP

FOTO: Facebook/@rolexmcmasters

NEZGODAN ŽREB ZA NAJBOLJEG NA SVETU: Novak već u četvrtfinalu može na Alkaraza, srpski derbi u prvom kolu!

Objavljeno: 08.04.22 u 18:03

Nezgodno za Novaka!

Najbolji teniser sveta, a verovatno i svih vremena, Novak Đoković, saznao je potencijalne rivale na Mastersu u Monte Karlu, koji će biti prvi turnir serije 1000 na kom će srpski teniser nastupati. On će kao prvi nosilac biti slobodan u prvom kolu. U drugom će igrati protiv boljeg iz duela Alehandro Davidovič FokinaMarkos Giron.

Što se tiče daljih kalkulacija, najatraktivnija jeste da ga u potencijalnom četvrtfinalu Novaka očekuje duel sa igračem koji neodoljivo podseća na njega i najperspektivnijim teniserom u ovom trenutku, Karlosom Alkarazom, a kako je Španac nedavno osvojio Masters u Majamiju, to će biti svojevrstan derbi.

U potencijalnom polufinalu bi mogao na Kaspera Ruda, dok se u toj četvrtini u prvoj rundi igra srpski derbi između Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića. Laslo Đere u prvom kolu idu na kvalifikanta, a on se nalazi u polovini žreba sa Cicipasom i Zverevom.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter