0
ATP

(191104) -- PARIS, Nov. 4, 2019 (Xinhua) -- Novak Djokovic of Serbia poses with the trophy after the final match against Denis Shapovalov of Canada at the Rolex Paris Masters 1000 held at the AccorHotels Arena in Paris, France, Nov. 3, 2019. (Photo by Aurelien Morissard/Xinhua)

TROFEJNI TRENER PONOVO HVALI NOVAKA: Kada je u formi najbolji je na svetu, Rolan Garos nikada neizvesnijI!

Objavljeno: 07.04.22 u 16:50

Patrik Muratoglu hvali Srbina!

Legendarni teniski trener, Patrik Muratoglu, koji je najpoznatiji po tome što je sa Serenom Vilijams osvojio veliki broj Gren slem titula, nastavio je niz pohvala na račun Novaka Đokovića, ali takođe analizirao kako on vidi rasplet turneje na šljaci.

„Rolan Garos je najneizvesniji u prethodnih 10 ili 15 godina. Ako Novak Đoković bude uspevao da pobeđuje dosta između početka sezone na šljaci i tog turnira sve će biti otvoreno. Jer kada je on u najboljoj formi mislim da je i na šljaci najbolji na svetu“, rekao je Muratoglu.

Potencijalni revanš prošlogodišnjeg polufinala bi izgledao ovako.

„Ako budu morali da igraju jedan protiv drugog u finišu Rolan Garosa ove godine, prošlogodišnji meč će im 100 odsto biti u glavi. Rafa će biti napet, a Novak mnogo agresivniji, igraće sa više samopuzdanja“, dodao je Patrik.

Ne isključuje ni potencijalno iznenađenje.

„Ako Novak bude dobio sve turnire dok se Rafa ne vrati? To bi sve promenilo jer bi Đoković opet imao mnogo samopouzdanja. Ali neće biti lako jer nije mnogo igrao, a kada je prošli put bio na terenu brzo je ispao. Moguće je da će isplivati neki džoker poput Alkaraza ili Cicipas“, zaključio je Muratoglu.

Rolan Garos je na programu od 23. maja do 5. juna, a Novak Đoković brani titulu.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter