0
Domaći fudbal

Nemanja Covic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Vojvodina Beograd, 16.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ČOVIĆ SE OPROSTIO OD STARE DAME: Kapiten Novosađana putuje u Kinu: „Hvala svima, bez vas ne bih ništa postigao“! (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.22 u 16:42

Kapiten Voše samo ima birane reči o klubu!

Višegodišnji fudbaler i kapiten Vojvodine, Nemanja Čović, otputovao je u Kinu gde bi trebalo da potpiše ugovor sa tamošnjim drugoligašem Kunšanom. Tridesetogodišnji fudbaler napušta Novi Sad nakon skoro trogodišnjeg mandata, i seli se u najmnogoljudniju zemlju.

Iza Voše i mene su lepe dve i po, skoro tri godine i ovaj period će mi uvek ostati u lepom sećanju. Želim da se zahvalim svim svojim saigračima, trenerima, ekipi, jer bez njih ne bih ni ja ništa postigao. Hvala i navijačima na svemu, na podršci i nadam se će se svi zajedno radovati uspehu na kraju sezone. Voši želim da i ove godine izbori Evropu i da bude uvek u vrhu srpskog fudbala, gde joj je i mesto – poručio je Čović nakon što se tokom minulog vikenda pozdravio sa svojim dojučerašnjim saigračima.

Nemanja je za vreme u crveno-belom primio niz laskavih priznanja uključujući i biranje strane navijača sa sajta „fkvojvodina.com“, izabran je za najboljeg fudbalera Vojvodine u sezoni 2020/21, a isto priznanje mu je pripalo i od strane Kluba prijatelja FK Vojvodina za kalendarsku 2021. godinu.

Klub se od Nemanje oprostio sledećom porukom.

„Čovke, hvala ti na svemu što si pružio u crveno-belom dresu!🙏 Mnogo sreće i uspeha u novom klubu želi ti tvoja Stara dama“.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter