1
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

VLAHOVIĆ JE TEMA BROJ JEDAN NA ‘ČIZMI’: I danas se bruji o jučerašnjem meču, navijači Intera žestoko isprozivali Srbina zbog ove situacije! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.22 u 15:52

Podiglo se dosta bure.

U okviru 31. kola Serije A, fudbaleri Juventusa su na svom terenu izgubili od Intera minimalnim rezultatom 0:1. Ova utakmica je privukla veliku pažnju na ‘čizmi’, a o susretu dva giganta govori se i danas.

Da se vratimo na jučerašnji meč, Juventus je bio bolji rival tokom svih 90 minuta, ali je maestralni Samir Handanović sjajnim bravurama uspeo da sačuva svoju mrežu, da bi pobedonosni gol za goste postigao Hakan Čalhanoglu, sa bele tačke.

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović pružio je solidnu partiju, imao je jednu odličnu šansu koju nije realizovao ali je takođe bio akter jedne situacije, nakon koje je na njegov račun pristiglo mnogo negativnih komentara.

Naime, Danilo Dambrozio je u jednom momentu zakačio šakom po licu srpskog fudbalera, koji je pao na travu posle par sekundi. Zbog toga, navijači Intera smatraju da se Vlahović sjajno uklopio u ekipu Juventusa, i da je već primio njihov mentalitet, aludirajući na navodno simuliranje.

Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom video snimku:

0
0

1 Komentara

  1. Novinari prelaze granicu pristojnopsti.. Pisu o Vlahovicu samo ruzno zato sto je igrao za Partizan… Da je kojim slucajem Luka Jovic prdnuo na stadionu igrajuci za Real napisali bi KAKAV SMEKER.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter