0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v TSC Backa Topola Beograd, 02.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SJAJNA FORMA MLADOG OFANZIVCA: Terzić dodatno motivisan nakon odličnih partija u Partizanu i reprezentaciji!

Objavljeno: 03.04.22 u 12:17

Zapažena uloga člana U21 selekcije Srbije u crno-belom dresu!

Partizan je savladao ekipu TSC rezultatom 2:0 i osvojio nova tri boda u borbi za titulu. Starter u meču protiv ekipe iz Bačke Topole, a ujedno i reprezentativac mlade selekcije Srbije, Nikola Terzić, izneo je svoje utiske nakon trijumfa u razgovoru za klupski sajt.

-Oni su malo bolje ušli od nas u utakmicu, imali su posed lopte u prvom poluvremenu. Mi smo taktički, u defanzivi, sve dobro uradili, maksimalno smo bili disciplinovani, postigli smo prvi gol, nakon toga i drugi i otišli mirno na poluvreme.

Partizan očekuje izuzetno težak raspored, već u sredu nastavlja takmičenje u Kupu sa Loznicom. Bez obzira što bi neko rekao da protivnik nije atraktivan, ipak se igra na ispadanje.

-Nikog ne potcenjujemo, protiv svih ekipa dajemo 100 posto. Svaka utakmica nam je važna, i u Kupu i u prvenstvu! Svaku igramo kako bismo pobedili i nadamo se trijumfu.

Terzić je za vreme reprezentativne pauze upisao dve asistencije i pogodak u dresu U21 selekcije Srbije.

-Došlo mi je kao „kec na deset“, što bi se reklo i znači mi za nastavak prvenstva. Pred reprezentativnu pauzu, dao sam gol u Surdulici, nekoliko dana nakon toga namestio gol protiv Makedonije, a zatim, nakon deset dana, asistirao sam za jedan pogodak, a jedan sam i postigao. Znači mi i lično i sa većim samopouzdanjem ulazim u nastavak prvenstva – rekao je Terzić i dodao da motivacije nikad ne fali.

-Naravno da imamo snage! Zašto smo se borili ovih godinu dana?! Ostalo nam je samo još mesec i po dana – rekao je Terzić i dodao da se nada da opravdava poverenje trenera Stanojevića na pravi način.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter