1
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Crvena Zvezda - Glasgow Rangers, UEFA Europa League, Liga Evrope, Beograd, Srbija 17.3.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA I VIŠE NEGO OFANZIVNA U NIŠU: Dejan Stanković ne želi da rizikuje, sa dva špica napadača Radnički! (SASTAVI)

Objavljeno: 02.04.22 u 15:34

Derbi 29. kola Superlige Srbije igra se danas od 16.15 sati u Nišu, gde Radničkom u goste dolazi aktuelni šampion Crvena zvezda.

Četi Dejana Stankovića neće biti nimalo lako na ovom gostovanju, pošto Radnički u domaćem prvenstvu nije poražen od 12. ferbuara, kada je Partizan na ‘Čairu’ slavio rezultatom 2:0. Sa druge strane, crveno-beli se nalaze u odličnoj formi, vezali su osam pobeda, a cilj je da nastave u tom ritmu, i pokušaju da odbrane šampionsku titulu.

Radnički i Zvezda su ove sezone dva puta odmeravali snage, u oba navrata na stadionu Rajko Mitić. U Superligi je jesenas bilo 1:0 za domaćina, a u osmini finala Kupa Srbije, pre mesec i po dana, nije bilo golova, pa je Zvezda prošla dalje tek nakon dramatične penal-serije.

Trener Radničkog, Radoslav Batak, na teren će izvesti sledećih 11 igrača:

Radnički: Dujmović – Aksentijević, Pavlov, Mitrović, Vujadinović – Kovačević, Jamkam, Savić, Mesarović – Mlađović, Mićibući.

Strateg crveno-belih Dejan Stanković odlučio je da sa dva napadača juri nova tri boda u Nišu.

Crvena zvezda: Borjan – Gajić, Eraković, Dragović, Rodić – Sanogo, Kanga, Ivanić, Katai – Ohi, Pavkov.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter