0
Fudbal

head coach Dragan Stojkovic Piksi Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ON JE KAO I UVEK OPTIMISTIČAN: Piksi se ne plaši nikoga, njegove reči će se svideti navijačima u Srbiji! (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.22 u 12:21

Sa svima može da se igra.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi ističe da su ‘orlovi’ upali u tešku grupu, ali protiv svakog može da se igra.

Žreb u Dohi je odlučio da se Srbija u grupnoj fazi Svetskog prvenstva sastane sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom. Selektor ‘orlova’ je svestan o kakvim protivnicima se radi, ali Srbija ipak mora prvo da respektuje sebe, pa sve ostale.

Moramo da kažemo da je teška grupa u svakom slučaju. Imamo takve protivnike koje moramo da respektujemo, ali pre svega, moramo da respektujemo sami sebe – rekao je Piksi za RTS.

Dragan Stojković veruje da naša reprezentacija može da obezbedi plasman u osminu finala Svetskog prvenstva.

Biće to jedan mini-turnir od tri utakmice koje moramo da odigramo na najvećem mogućem nivou. Teška grupa, ali mi se ne bojimo, želimo taj izazov i mislim da ćemo uspeti. Sve ekipe su kvalitetne, sve ekipe su moćne, jake i imaju svoj potencijal, ali ima i Srbija – zaključio je selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

‘Orlovi’ će protiv Brazilaca startovati 24. novembra od 22 časa po lokalnom vremenu. Drugi rival Srbiji biće Kamerun, utakmica se igra 28. novembra od 11.00 časova po srpskom vremenu, a zatim grupnu fazu zatvara duel protiv Švajcarske, 2. decembra od 20 časova takođe po našem vremenu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter