0
Domaći fudbal

Fudbal Soccer World Cup FIFA 2014 Brazil.Okupljanje reprezentacije pred kvalifikacioni mec sa Hrvatskom u Zagrebu.Head coach SInisa Mihajlovic Miroslav Tanjga and Dejan Stankovic.Stara Pazova, 03.18.2013..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SNAŽNA PORUKA ZA SINIŠU MIHAJLOVIĆA: Stanković emotivno: „Šaljem mu mnogo ljubavi i podrške, znam da će biti duplo jači u toj borbi“! (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.22 u 17:10

Dejan Stanković pričao o nekadašnjem saigraču!

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 16:15 časova gostuju niškom Radničkom na Čairu, a svoja očekivanja pred derbi 29. kola. Prilikom izjave za taj meč, Stanković se dotakao i svog nekadašnjeg saigrača, Siniše Mihajlovića, kome je poslao snažnu poruku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

– Svi znate koliko Siniša kao čovek u mom životu predstavlja jednu ozbiljnu ličnost i figuru. O tom problemu nisam želeo da pričam, a znao sam kada se to desilo. Onda možete da zamislite da to nosiš u sebi i da te to boli. Ne mogu da nađem prave reči da se to opet dešava, a poznavajući Sinišu znam da će biti duplo jači u toj borbi nego što je bio prvi put. Kao što je sam rekao “igraću u napred”, u napred će gledati da sve uradi da se ne bi došlo do ozbiljnijih posledica, kao što je to bilo prvi put. On je spreman na sve što ga očekuje. Pričali smo dosta, imali smo jaku bitnu utakmicu kada sam saznao to jutro i kada mi je rekao. Pogodilo me je jako i dosta je stresno, ali sigurno da je njegovoj familiji i najbližima mnogo gore. Samo oni znaju kroz šta je Siniša direktno prolazio, jer su bili pored njega. Sem ljubavi i poštovanja prema njemu i misli koje imam, to je jedino što mogu da mu pošaljem. Gledaću da što pre da odem do Bolonje da ga vidim. Šaljem mu puno ljubavi i mnogo podrške – poručio je Stanković svom velikom prijatelju.

Dva fudbalera su odigrali zajedno ukupno osam sezona, šest u dresu rimskog Lacija, dok su dve godine nosili dres Intera iz Milana. a zajedno su uzeli čak 11 velikih trofeja.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter