0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

SAŠA ILIĆ NAKON ŽREBA: ‘Neće biti lako, pokazali smo da imamo potencijala!’

Objavljeno: 01.04.22 u 23:24

Nema lakih rivala!

Na žrebu koji je danas održan u Kataru, odlučeno je da će Srbija biti u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom. Izabranici Dragana Stojkovića prvi meč će igrati protiv Brazila, a evo šta je o celokupnom žrebu rekao nekada legendarni fudbaler Partizana, a danas trener Čukaričkog – Saša Ilić:

‘Na Svetskom prvenstvu nema laganih reprezentacija, sem domaćina Katara. Što se tiče naše grupe, igrati protiv petostrukog šampiona sigurno je da su oni favoriti. Mi smo igrali 2018. protiv njih. Švajcarska nam je ostala dužna, nismo bili gori od njih, ali ostaju ti delovi van terena. Tu su i ti Afrikanci koje krasi brzina i snaga, ali i taktički mali nedostaci. Neće biti lako. Mislim da je naša reprezentacija pokazala da ima potencijala od kvalifikacija preko baraža protiv Portugalije.’ – rekao je Ilić za B92 i potom dodao:

‘Da ne bismo mnogo podizali euforiju, prvo da prođemo grupu pa ćemo za ostalo da vidimo. Imao sam sreće da budem sa njima i vidim kakva atmosfera vlada. Sigurno da imamo potencijala, mnogo naših igrača su nosioci igre u najvećim evropskim timovima. Ali, opet kažem. Da ne dižemo euforiju i prvo prođemo grupu.’ – zaključio je Ilić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter