0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - APRIL 25: (L-R) Njie Moussa Sasa Zdjelar Danilo Pantic Sasa Ilic Aleksandar Scekic and Goalkeeper Vladimir Stojkovic of Partizan look dejected after the Super League match between FK Crvena Zvezda and FK Partizan at stadium Rajko Mitic on April 25, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NAJVEĆI PROMAŠAJ PARTIZANA U NOVIJOJ ISTORIJI NAŠAO NOVI KLUB: Potpisao za drugoligaša ove zemlje!

Objavljeno: 31.03.22 u 17:47

Ne pogode ni u Humskoj uvek sa strancima!

Partizan je neko ko i u evropskim krugovima ima epitet da u visokom procentu pogađa pojačanja sa stranim pasošem. Kroz klub su prošli igrači poput Moreire, Dijare, Klea, Natha, Sume i mnogih drugih, ali i tu se našlo nekoliko promašaja. Jedan od najvećih sa takvim epitetom može se okarakterisati Musa Ndžaj.

Norvežanin je u Humsku stigao zime 2019. godine i za punih godinu dana u klubu odigrao je ogromnih 17 minuta. Raskinuo je ugovor u februaru 2020. godine, a nedavno je potpisao i za drugoligaša njegove domovine, KFUM iz Osla, a od nove godine je bio slobodan igrač.

Zanimljvio da i pored neslaganja sa upravom oko neisplaćenih zarada, Musa se nije previše kajao što je potpisao za crno-bele.

Dugovali su mi novac. Baš veliki iznos. Podneo sam žalbu FIFA, imali su rok od tri dana da mi daju raskid i isplate sredstva koja sam potraživao. Kad su me isplatili, odlučio sam da pričam sa trojicom direktora i advokatom o svom statusu. Iako sam imao dobre ljude oko sebe, osetio sam da je trebalo sam da se pojavim na sastanku. Bilo je čudno, ali su mi garantovali da se ništa slično neće ponoviti. Rekao sam im da imaju dve opcije: da mi dozvole da treniram do leta i tako rehabiltujem karijeru novom pozajmicom ili transferom ili da odmah raskinemo ugovor”, rekao je svojevremeno Ndžaj o boravku u crno-belom taboru.

„Ne žalim što sam potpisao za Partizan. Naučio sam dosta toga tokom vremena provedenog u Srbiji. Da mi je stalo samo do novca, ostao bih. Verovatno ne bih bio plaćeniji nego u Norveškoj, ali sam zaradio dovoljno da mogu na miru da se posvetim karijeri”, istakao je Ndžai.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter