0
Domaći fudbal

Ohi Omoijuanfo Anthony Ohikhuaeme i Cristiano Piccini Superliga, Super Liga Srbije, Crvena Zvezda - Cukaricki 10.2.2022. Beograd Srbija foto: Pedja MilosavljevicSTARSPORT

FUDBALER SE VRAĆA SA TERAPIJA U VALENSIJI: Evo kakve vesti vezane za povredu Italijan donosi iz Španije!

Objavljeno: 31.03.22 u 18:26

Bek se vratio!

Fudbaler Crvene zvezde, Kristijano Pićini, vraće se sutra sa terapija iz Valensije sa pozitivnim vestima. Italijan je upravo zbog povrede zadnje lože napustio ranije teren u revanšu sa Rendžersom, a terapija u Španiji je pokazala da  nema rupture mišića, već mu bol emituje određeni živac u predelu leđa.

Usled ove povrede u sastavu srpskog šampiona očekuje se ponovo Milan Gajić, a Pićini bi trebalo da bude u konkurenciji za tim već u toku nedelje protiv TSC-a. Bek je već odigrao osam utakmica za Crvenu zvezdu, a raduje da je povreda lakša, pogotovu jer je nekadašnji igrač Valensije 2019. godine doživeo prelom potkolenice, zbog kog ga nije bilo 428 dana, pa bi svaka pauza mogla dodatno da utiče na njegovo samopuzdanje.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter