0
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

‘ĐOKOVIĆ JE MOJ IDOL’: Mladi italijanski teniser se divi Novaku, on nema dilemu ko je najbolji na svetu!

Objavljeno: 31.03.22 u 18:10

U njemu pronalazi idola.

Fabio Koboli je nedavno osvojio čelendžer u Zadru, u finalu je savladao Danijela Mihalskog sa 6:4, 6:2. Mladi Italijan je više puta do sada pokazao da poseduje talenat, a mnogi mu predviđaju veliku karijeru. Sada je 19-godišnji teniser otkrio ko mu je idol.

Novak Đoković je moj idol. Prolazi kroz težak period, ali će uvek ostati moj idol. On mi je najbliži od svih iz te velike trojke jer oba volimo da se branimo i idemo u kontra napad. I obojica dobro riterniramo. Kada je reč o igračima mlade generacije, dopada mi se Tejlor Fric – nije mnogo razmišljao Koboli.


Italijanski teniser je ispred sebe već postavio neke ciljeve.

Cilj mi je da se kvalifikujem za Australijan open i da uđem u Top 100. Čak bi i kvalifikacije za Nekst Gen finale u Milanu bilo ostvarenje sna. Dugoročno, želim da ostanem na Turu što je duže moguće, ali najveći san mi je da osvojim Rolan Garos – zaključio je Fabio.

Koboli trenutno zauzima 165. poziciju na ATP listi, a u juniorskoj konkurenciji najveći domet mu je bilo osmo mesto.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter