0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

BOGDANOVIĆ IGRA KOŠARKU KARIJERE OVOG PROLEĆA: Nova sjajna partija za Bogdana! (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.22 u 08:41

Bek igra odlično!

Košarkaši Atlanta Hoksa su na gostovanju savladali Indijana Pejserse rezultatom 123:132 i tako ostali sa realnim šansama da se bore i za osmu poziciju. Utakmica je od samog početka išla na ruku Jastrebova, napravili su dvocifrenu prednost već u prvoj četvrtini, da bi do kraja održavali prednost, a išli su i do maksimalnih plus 18.

U ekipi iz Džordžije najviše se istakao Bogdan Bogdanović koji je za manje od pola sata upisao sjajnih 29 poena, imao pet skokova, a za tri je šutirao odličnih 5/7. Kevin Huerter i Klint Kapela su upisali po 22 poena, s tim da je centar i 15 skokova, Tre Jang nije bio šuterski raspoložen, ali je došao do 14 poena, ali je razigravao saigrače pa je stigao do 16 asistencija.

Kod domaćina je kuriozitet da ni jedan od igrača koji su se našli na parketu nije upisao manje od devet poena, pa se lako moglo desiti da svi budu dvocifreni. Badi Hild je odigrao sjajan meč pa je ubacio 26 poena, Tajris Hailburton je susret završio sa poenom manje, ali i 13 skokova, a Goga Bitadze upisao je 14 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Ovom pobedom Atlanta ostaje u trci za osmu poziciju, jer ima pobedu manje od osmoplasiranog Bruklina, dok je Indijana na 13. poziciji, sa isto toliko pobeda daleko od bilo kakve borbe za doigravanje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter