0
ATP

FOTO: Twitter/@MiamiOpen

MAJAMI BEZ JEDNOG OD NAJBOLJIH NA SVETU: Novakov rival iz finala otkazao učešće, Masters na Floridi skoro nije bio slabiji! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.22 u 18:11

Visoki Italijan propušta Masters!

Italijanski teniser Mateo Beretini neće nastupiti na turniru Masters serije 1000 u Majamiju koji se igra ove i naredne nedelje, a Mateo je odutsao od učešća usled povrede ruke.

Poslednji meč koji je Italijan odigrao bio je na Indijan Velsu, kada je poražen od srpskog tenisera Miomira Kecmanovića u tri seta, a na tom meču se moglo videti kako se muči sa određenim udarcima. Beretiniju je najveći uspeh u karijeri finale Vimbldona prošle godine kada je poražen u četiri seta od Novaka Đokovića, ove godine je bio polufinalista na AO, a u karijeri ima pet titula, od čega je poslednja u Kvinsu prošlog leta, dok je iste godine uzeo i prvi turnir u Beogradu.

Masters na Floridi ove godine biće neočekivano slab, najpre se znalo da Novak Đoković neće moći da nastupa, potom je Nadal objavio da neće učestvovati, a sa ne igranjem Matea, Majami gubi još jednog tenisera koji se nalazi među najboljih deset.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter