0
ATP

FOTO: STARSPORT

NOVINAR KOJI MRZI NOVAKA ŠOKIRAN: Đoković izbegao veliku kaznu, evo šta je ozloglašeni Rotenberg rekao!

Objavljeno: 24.03.22 u 21:08

Novak Đoković ostao bez suspenzije!

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, ipak nije suspendovan zbog toga što nije odustao od Indijan Velsa. Naime, Novak se nije povukao iz žreba na vreme, što je napravilo probleme pri organizaciji turnira u kalifornijskoj pustinji, pa je Srbinu pretila kazna. Ipak Đokovićev pravni tim je uložio žalbu pa je prvi reket sveta prošao bez suspenzije.

Bilo koj igrač koji se povuče iz glavnog žreba ATP Masters 1.000 turnira dobiće kaznu i biće suspendovan sa jednog narednog ATP Masters 1.000 turnira. To će biti turnir na kome je igrač zaradio najviše poena tokom prethodnih 12 meseci – navodi se u pravilniku ATP.

Na ovakve vesti najžustrije je reagovao ozloglašeni novinar Ben Rotenberg, koji je najpoznatiji antagonista Novaka Đokovića koji je citirao pravilnik, ali vidno nezadovoljan je dodao kako ipak i uprkos kršenju pravila, ATP je odlučio da uvaži njegovu žalbu.

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter