0
ATP

BELGRADE, SERBIA - JUNE 13: Dominic Thiem of Austria returns the ball to Dusan Lajovic of Serbia during the Adria Tour charity exhibition hosted by Novak Djokovic on June 13, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ČUDNA ODLUKA NEKADAŠNJEG SVETSKOG BROJA TRI: Tim svojim potezom iznenadio mnoge, može biti rizično!

Objavljeno: 24.03.22 u 21:49

Austrijanac ponovo na terenu!

Nekadašnji treći reket sveta i osvajač jedne Gren slem titule, Dominik Tim, objavio je na svom Instagram nalogu turnir na kome se vraća tenisu nakon skoro godinu dana pauze. Poslednji turnir na kom je Austrijanac nastupao je Maljorka, gde je i pored prednosti morao da preda meč veteranu Adrijenu Manarinu u osmom gemu prvog seta.

Povratak Tima je bio zakazan za američku turneju ali do toga nije došlo, pa se očekivalo da se Dominik tenisu vrati u Beogradu. Ipak, objavio je da se prijavio na čelindžer u Marabelji kako pi se postepeno vratio u takmičarski ritam, i pored toga što još uvek postoji rizik i pretnja od vraćanja povrede.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dominic Thiem (@domithiem)

Dominik Tim je već igrao u Beogradu na Adrija turu 2020. godine, gde je bio izuzetno dobro prihvaćen od strane publike. Osvojio  je US Open 2020. godine kada je u finalu napravio veliki preokret protiv Saše Zvereva, potom ima tri poraza u finalima Gren slemova, a uzeo je i Masters 1000 titulu u Indijan Velsu 2019. godine.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter